Du är här:

Vi har engagerad personal med teknisk kompetens

Det är till stor del tack vare vår tekniskt kunniga och engagerade personal som vi kan erbjuda extruderade plastprofiler till nöjda kunder.

På TH Extrusion har vi högt i tak med ett öppet klimat och god, familjär stämning. Här är alla delaktiga och vi har ett positivt tempo som vi själva kan vara med och påverka. Här antar vi gärna utmaningar och med dagliga korta arbetsplatsmöten tar vi snabba beslut för att underlätta, prioritera och förbättra arbetsprocesserna.

 

TH Extrusion har en högeffektiv maskinpark för extrudering av plastprofiler

Maskinparken är högeffektiv med flera extruderingslinjer för att producera kundunika profiler av plast. Här på TH Extrusion ligger vi långt fram i utvecklingen så väl tekniskt som kompetensmässigt och vi kan hjälpa er med allt från materialval och utformning till produktutveckling och smarta helhetslösningar.

Läs mer om maskinparken här:

Jobba hos oss

Plastprofilerna som TH Extrusion tillverkar används generellt inom tillverkningsindustrin som komponent i en slutprodukt, till exempel inom fordonsindustrin eller till filter på ventilationssidan. Potentialen och möjligheterna är enorma.

Vi är alltid nyfikna på nya förmågor och kompetenser som kan bidra till TH Extrusions fortsatta resa som framstående tillverkare av kundanpassade extruderade tekniska plastprofiler.

Vill du jobba hos oss?

I dagsläget har vi inga lediga tjänster men skicka gärna en spontanansökan med ditt CV till: jobb@thextrusion.se