Du är här:

Vi på TH Extrusion extruderar hållbara tekniska plastprofiler

Vi har specialiserat oss på tillverkning av kundunika tekniska plastprofiler

Kundanpassade tekniska plastprofiler

På TH Extrusion har vi lång erfarenhet och hög kunskapsnivå när det gäller extrudering av plastprofiler. Vi tillverkar plastprofiler helt efter era behov och hjälper er med allt från materialval, produktutveckling till verktygstillverkning och smarta helhetslösningar.

Med sju extruderingslinjer har vi på TH Extrusion hög kapacitet och möjlighet att extrudera stora volymer plastprofiler. Kontakta oss gärna när ni är i behov av tekniska plastprofiler. Vi är flexibla och anpassar oss efter era behov.

Läs mer om extrudering

Tekniskt avancerade plastprofiler
som uppfyller era behov

På TH Extrusion extruderar vi tekniskt avancerade plastprofiler med skiftande egenskaper utifrån era önskemål och behov. Råmaterialen till de tekniska plastprofilerna finns i en mängd varianter med specifika egenskaper. Det finns även råmaterial med fyllnadsmedel som till exempel krita, talk, glasfiber och träfiber som bidrar till unika egenskaper ni önskar på slutprodukten.

Läs mer om materialval här

Produktutveckling av plastprofiler

Vi är lösningsorienterade och har lång erfarenhet och ett gediget tekniskt kunnande för att utveckla och tillverka kundunika extruderade tekniska plastprofiler.

Vi på TH Extrusion är gärna ert bollplank under konstruktionsfasen och hjälper er med ritningar, produktutveckling och tillverkning av era extruderade plastprofiler.

Läs gärna mer om produktutveckling

TH Extrusion – stor kapacitet och variation i maskinparken

Vi har sju extruderingslinjer och extruderingsmaskiner för olika dimensioner som gör att vi kan extrudera allt ifrån en väldigt liten och lätt plastlist till komplexa plastprofiler som väger upp till ca 1000 g/löpmeter, beroende på materialval och dimensioner.

Mindre plastlister och medelstora plastprofiler extruderar vi parallellt i flera strängar för maximal produktionskapacitet.

Läs mer om maskinparken

Användningsområden för extruderade plastprofiler från TH Extrusion

På TH Extrusion extruderar vi tekniska plastprofiler till många branscher med varierande användningsområden.

Produkterna vi tillverkar används generellt inom tillverkningsindustrin som komponent i en slutprodukt eller som en del i något större.

Här på TH Extrusion har vi stor flexibilitet och många möjligheter för extrudering av plastprofiler.

Plastprofiler och smarta helhetslösningar

Här på TH Extrusion i Limmared har vi erfarenheten, den tekniska kunskapen och produktionskapaciteten med flera extruderingslinjer för att tillverka stora volymer plastprofiler. Vi hjälpa er med allt från produktutveckling och materialval till efterbearbetning, montering och smarta logistiklösningar.

Vi hjälper er med helheten, helt efter era behov.

Läs mer om smarta helhetslösningar

Bildgalleri plastprofiler

Hämta inspiration till egna plastkonstruktioner
Klicka på bilden för att se den större och bläddra vidare därifrån.