Du är här:

Extrudering av hållbara tekniska plastprofiler

Tack vare ett stort tekniskt kunnande, vår effektiva maskinpark och material av hög kvalitet kan vi extrudera plastprodukter som blir hållbara på lång sikt. Kundens unika behov styr vilket material som blir optimalt för bästa möjliga slutprodukt.

Vi är alltid lyhörda för kundens önskemål och hjälper till att hitta den bästa lösningen vid extrudering plastprofiler, hela vägen från idé till slutleverans.

 

Vi på TH Extrusion är kvalitetcertifierade och arbetar ansvarsfullt

Vi på TH Extrusion är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och håller en hög och jämn kvalitet på både produkter och tjänster. Självklart efterlever vi lagar och uppfyller villkor som ställs på oss från myndigheter och kunder. Vi arbetar ansvarsfullt och långsiktigt med extrudering av plastprofiler och väljer leverantörer med stor omsorg, alltid med kundens bästa i fokus.

Kvalitetskontroller

På TH Extrusion utför vi ständiga kvalitetskontroller för att säkerställa att våra extruderade tekniska plastprofiler lever upp till våra egna och våra kunders krav.

I vårt kontrollrum har vi bland annat en profilprojektor och dragprovare för att kunna funktionskontrollera till exempel slitstyrka, rakhet och böjning på de extruderade profilerna.

Självklart gör vi även ständiga kvalitetskontroller direkt vid maskinerna för att säkerställa optimalt slutresultat på våra tekniska plastprofiler.

Tekniskt avancerade verktyg för extrudering av plastprofiler

Till varje plastprofil krävs ett unikt verktyg. Vi har ett stort tekniskt kunnande när det gäller att ta fram det optimala verktyget till varje enskild profil, utifrån kundens behov.

Våra verktyg görs i första hand av stål och kan därmed köras i miljontals meter.

Läs mer om verktyg

Materialval vid extrudering av plastprofiler

Vi på TH Vi på TH Extrusion har stor erfarenhet av att välja rätt material till extruderade tekniska plastprofiler, helt beroende av vad ni som kund har för önskemål om egenskaper och hållfasthet för era unika slutprodukter.

Vi värnar om miljön och använder gärna återvunnet material i våra produkter. Vissa profiler tillverkas av 100% återvunnet material.

Läs mer om materialval