Du är här:

Kundens behov är alltid i fokus för oss på TH Extrusion

Genom vår säljprocess lotsar vi på TH Extrusion er som kund från idé och förfrågan till färdig leverans. Vi kommer gärna med konstruktiv och utvecklande feedback, allt är väldigt situationsanpassat och beror helt på vad ni efterfrågar. Det kan gälla allt från alternativa storlekar på plastprofilerna, verktygstillverkning och materialval till leverans och leveransstorlek.

TH Extrusions säljprocess med kunden i fokus:

1. Kundens behov och önskemål

Era behov och önskemål är alltid utgångspunkten för oss på TH Extrusion. Vi hjälper till att förverkliga och utveckla era idéer och visioner och vi är alltid lyhörda för era behov.

Ni vet bäst vad som krävs av slutprodukten och vi kan med vår erfarenhet och tekniska kunnande hjälpa till att utveckla produkterna till bästa tänkbara slutresultat.

Läs mer om produktutveckling här

2. Projektstart hos TH Extrusion

När vi tillsammans har hittat den optimala tekniska lösningen och vi har tagit emot er order, så börjar våra interna projekt för att förverkliga lösningen som passar just era önskemål.

Detta kan innefatta allt från verktygstillverkning, framtagning av maskiner, fixturer och utfallsprover till förverkligande av logistiklösningar.

3. Tillverkning av verktyg

Vissa kunder har egna verktyg att använda under produktionen men för det mesta utvecklar och tillverkar vi verktyget hos oss eller förmedlar det från ledande verktygsmakare i Europa.

Materialet i verktyget beror på hur stor volym som skall tillverkas. Vanligtvis tillverkas verktygen av korrosionsbeständigt verktygsstål och då kan de köras i miljontals meter.

Läs mer om verktygstillverkning här

4. Produktion av extruderade
tekniska plastprofiler

När vi tillsammans har hittat den optimala lösningen och allt är godkänt av slutkund börjar produktionen.

Vi genomför noggranna kvalitetskontroller så att produktionen håller måttet hela vägen från start till mål.

Läs mer om kvalitet och våra kvalitetskontroller

5. Smarta helhetslösningar och leverans

Vi levererar de extruderade plastprofilerna med extremt hög leveranssäkerhet och vi erbjuder även smarta helhetslösningar om ni önskar det. Det gäller till exempel efterbearbetning, montering och lagerhantering.

Läs mer om våra smarta helhetslösningar