Du är här:

Er helhetsleverantör av extruderade plastprofiler

Vi på TH Extrusion extruderar plastprofiler som är kundunika tekniska och hållbara

Optimala tekniska lösningar

På TH Extrusion har vi specialiserat oss på tillverkning av kundunika tekniskt extruderade plastprofiler med lång livslängd, till en mängd branscher och användningsområden.

Med oss som samarbetspartner får man både extruderade plastprofiler av hög kvalitet och en långsiktig partner som jobbar nära för att hitta de optimala tekniska lösningarna för varje enskild kund.

Vi bidrar till att göra era produkter ännu bättre!

Hög kvalitet och kompetens

Vi på TH Extrusion ligger vi långt fram i utvecklingen, både tekniskt och kompetensmässigt. Vi hjälper er som kund med allt från produktutveckling, material och hållbara val till smarta helhetslösningar.

Med egen verktygstillverkning och en högeffektiv maskinpark levererar vi tekniskt extruderade plastprofiler av världsklass efter just era önskemål.

Läs mer om våra smarta helhetslösningar

Service med stort kundfokus

Vi jobbar med långsiktiga och nära kundrelationer där tillgänglighet och service är grunden i allt vi gör. Från vision och produktion till snabba leveranser med extremt hög leveranssäkerhet är TH Extrusion en framtida partner om man söker en lyhörd leverantör av tekniska kundunika plastprofiler.

Vi är kvalitetscertifierade och arbetar ansvarsfullt för att bidra till ett lägre CO-avtryck på den totala produkten.

Varmt välkomna till oss på TH Extrusion i Limmared!

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Läs mer om TH Extrusions kompetenser och engagemang