Plaströr

Rör och slangar finns i otaliga variationer för en mängd olika ändamål. Vissa plaströr kräver en extra hög hållbarhet då de kan utsättas för en hårdare yttre påverkan såsom väder och vind eller höga/låga temperaturer. Även rätt färg och hårdhet kan vara avgörande för att få de plaströr som eftersträvas för ändamålet.

Vi extruderar plaströr efter er kravspec. Har ni behov av speciella mått, toleranser eller material som gör att ni inte kan köpa standardrör är ni välkomna att komma med er förfrågan till oss.

Extrudering och co-extrudering av plaströr

Vi extruderar plastprofiler i de flesta styva materialen. Vi arbetar t ex med Polyeten (PE), ABS, Styren (HIPS), Polypropylen (PP), PVC, PVDF för att nämna några olika material.
Dessa material finns i en stor variation av olika kvaliteter med sina specifika egenskaper.

Materialegenskaperna kan även modifieras med olika typer av fyllmedel (Krita, Talk, Glasfiber, etc) för att hitta ett material som motsvarar just de egenskaper ni ställer på produkten.

Vi kan extrudera plaströr från någon millimeter i diameter upp till ca 80 mm.
Rören kan väga upp till ca 1000 g/m beroende på material och storlek.

Finns det behov av bearbetning vid extrudering av plaströr kan vi givetvis erbjuda detta innan den slutgiltiga produkten levereras. En kostsam efterbearbetning hos kunden kan därmed undvikas och tidsmässigt kan man spara mycket på att överlåta det till oss.

TH Extrusion AB

Leveransadress:
Fabriksgatan 8
51442 Limmared

Postadress:
Box 4014 
51411 Limmared

Telefon: 0325-187 80
E-post: info@thextrusion.se

Anders Wendefors
VD & ägare

Tel: +46 (0) 325-187 83
Epost: anders@thextrusion.se

Claes Bergstrand
Produktionschef

Tel: +46 (0) 325-187 88
Epost: claes@thextrusion.se